Wil je ook een betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest?

VoetreflexPlus is een combinatie van Westerse en Chinese voetreflexologie. De combinatie van beide technieken biedt ongekend veel mogelijkheden en versterkt de effecten van een behandeling.

In China wordt voetreflextherapie gebruikt als een preventiemethode. Het voorkomen van ziekte. Dat is zeker in deze tijd erg belangrijk. Versterk je immuunsysteem met een heerlijke ontspannende VoetreflexPlus behandeling.

Heb je ook het gevoel dat je hoofd  “vol"  zit en dat je alles vergeet? Dat je snel geïrriteerd bent of dat je het even niet meer ziet zitten? Of heb je lichamelijke klachten? Of wil je in deze Corona-tijd je immuunsysteem een enorme boost geven? Zorgen dat je lichaam meer afweer heeft..

RUSTGEVENDE BEHANDELING

Ik werk veel energetisch. Dit is een zachte vorm van massage. Deze massage werkt sterk op de geest en is enorm rustgevend. Ik zorg er als het ware voor dat je lichaam en geest geharmoniseerd worden. Je hoofd komt tot rust en je komt weer helemaal in contact met je lichaam.

Dit betekent niet dat het effect van de behandeling minder is dan de “harde aanpak". Mijn ervaring is dat het juist enorm versterkt wordt.

Verwen jezelf met een heerlijke voetreflexmassage en voel je als herboren….

AFSPRAAK MAKEN:

mail naar info@stapinjeleven.nl of bel met 06-51626191