Hoe werkt voetreflextherapie en wat is het?

De voet weerspiegelt ons hele lichaam. De linker voet weerspiegelt de linker zijde van het lichaam en de rechter voet de rechter zijde. De inwendige organen vinden we terug op de voetzool. De huid, spieren, gewrichten lopen op de voetrug.
Behalve bloed beweegt er ook energie door ons lichaam. Deze energie stroomt door de zogenaamde meridianen, die de energie afgeven aan lichaamscellen.
Disbalans in het lichaam is terug te vinden op de corresponderende reflexzone op de voet. Zo is een pijnlijke knie voelbaar op de kniezone aan de bovenzijde van de voet.
Door druk te geven op de zone gaat de energie weer stromen en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Hierdoor vermindert, verdwijnt de pijn op de drukplek en uiteindelijk op de knie zelf. Op deze manier kunnen klachten in het lichaam via de reflexzones op de voet behandeld worden.

Voetreflexmassage met extra effect!

Er zijn twee stromingen voetreflextherapie, de Westerse manier en de Chinese (Oosterse) manier. Ik pas de VoetreflexPlus toe. Dit is een combinatie van Westerse en Chinese voetreflexologie. Doordat ik in de massage ook de meridianen (energiebanen) en acupunctuurpunten meeneem is het effect veel groter.  Ik werk niet alleen op de voeten maar ook de onderbenen en knieën. De combinatie van de beide technieken biedt ongekend veel mogelijkheden en versterkt en versnelt de effecten van een behandeling.

Voetreflextherapie

Hoe kan je voetreflex inzetten?

Voetreflextherapie kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Voor als je klachten hebt of ziek bent.

Maar nog belangrijker: het is geweldig ter voorkoming van ziekten of klachten.

Tevens is het ondergaan van een voetreflexmassage het middel voor heerlijke ontspanning.

Weg met klachten!

Je doet jezelf en je lichaam een geweldig plezier door het ondergaan van een voetreflex massage. Ons lichaam heeft een enorm zelfhelend vermogen. Door het masseren van bepaalde reflexzones op de voeten, wordt de doorstroming van bloed, lymfe en energie verbeterd, hierdoor worden voedingsstoffen beter aangevoerd naar organen en weefsels en afvalstoffen sneller en beter afgevoerd. Het gevolg is dat het  zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt ondersteund en gestimuleerd. Daarnaast heeft voetreflexologie een sterk ontspannend en opbouwend effect op het lichaam.

Bij welke klachten kan je voetreflex inzetten?

Vermoeidheid
Depressie
Stress
Slapeloosheid
Burn-out
Hormonale klachten
Spijsverteringsklachten
Rug-, nek- en schouderklachten
Hoofdpijn/migraine
Oedeemvorming (vocht vasthouden)
Klachten bij chronische ziekte
Longproblemen
Paniekaanvallen
Depressie
En nog veel meer…

HERSTELLEN NA COVID

De route naar herstel van Covid. Een prachtig Voetreflextherapie programma voor mensen die klachten houden nadat ze Corona hebben gehad. Het blijkt dat er heel veel mensen zijn met restklachten zoals geen reuk of smaak, vermoeidheid, vergeetachtigheid, hoofdpijn, maagklachten, pijn op de borst, concentratieproblemen. Zelfs angst, depressie of post traumatische stress stoornissen. Heb jij last van restklachten na Corona te hebben gehad? Maak snel een afspraak en ervaar de kracht van Voetreflextherapie 💪💪💪💪.

COACHING IN COMBINATIE MET VOETREFLEX

Ik  heb gemerkt dat het erg krachtig werkt om de training en coaching te combineren met voetreflextherapie. De combinatie zorgt ervoor dat je nog sneller in balans komt. Hierdoor voel je je sterker en komt er meer rust in jezelf. Je bent in staat om sneller contact met je lichaam te maken en heerlijk uit je hoofd te komen.

Een geweldige combinatie!

Je vitaal en gezond voelen?

 Wacht niet langer en ervaar de kracht van VoetreflexPlus Therapie.

Een behandeling kost 55 euro.
AFSPRAAK MAKEN:

mail naar info@stapinjeleven.nl of bel met 06-51626191