Wat kan ik voor jou betekenen?

We kunnen allemaal een geweldig, liefdevol leven leiden maar soms lukt dit gewoon even niet. Vaak belemmert ons iets om gewoon te kunnen genieten van ons leven. We ervaren irritatie, onvrede en pijn. Het kan ook zijn dat je een gevoel hebt van: is dit nou alles in het leven?

Ik kan je helpen jezelf terug te vinden

Laat mij je helpen je leven lichter te maken door samen te gaan onderzoeken waar je tegenaan loopt in je leven. We gaan kijken wat je nodig hebt om eventuele blokkades op te lossen. Ik reik je handvatten aan om weer in je eigen kracht te kunnen staan.

Snel naar de kern…

Het is niet de bedoeling om samen een lang traject in te gaan. Vaak zijn een paar gesprekken al voldoende om je leven weer op de rit te hebben.

Ik maak gebruik van reading, healing en paramedisch mediumschap. Ik kijk per gesprek wat er nodig is.

Healing

Healing is een manier om op zachte wijze storende invloeden in je aura of chakra's op te ruimen. Het werkt door op alle niveau's: lichamelijk, geestelijk, mentaal/emotioneel. Het geeft heling, genezing. Het helpt om te ontspannen en om helemaal bij jezelf te komen

Paramedische Healing

We kijken waar jouw klacht of aandoening nu echt vandaan komt. Vaak zitten onder klachten een emotionele oorzaak welke veroorzaakt kan zijn in je jeugd of door bepaalde familiepatronen. Tijdens een gesprek breng ik je in contact met het deel van je lichaam waar de klacht zich bevind en je onderbewustzijn geeft zelf de antwoorden. Ik ga als het ware in gesprek met jouw ziel, energetisch systeem of lichaam. Je zult versteld staan van de antwoorden....

Reading

Bij een reading lees ik je aura en je energie. Je krijgt informatie over de kern van wat je bezig houdt. Dat geeft niet alleen een andere kijk op je eventuele vraag maar ook de ruimte voor nieuwe mogelijkheden die je eerst misschien niet zag. 

Spiritueel coaching

Tijdens een gesprek ga ik kijken wat jij op dat moment nodig hebt om verder te kunnen.

Mijn wens is dat ik je een stapje verder kan helpen in je leven. Dat je weer volledig in je kracht mag gaan staan en dat je voelt dat je de wereld weer aan kan!

Ben je toe aan verandering in je leven?
Neem contact op: info@stapinjeleven.nl of 06-51626191

Neem contact op

Wil je je inschrijven voor een training of heb je vragen? Vul onderstaand formulier in.

Neem contact op

Ja, verwerk mijn gegevens

Martin Luther Kingstraat 16
2694 AE 's-Gravenzande 

0174 297 340 
06-51626191