Mooi van binnen, mooi van buiten

hannah huidcoach westland

Als hannah huidcoach begeleid ik jou naar een mooie, stralende huid. Samen kijken we naar wat jouw huid nodig heeft. Met een mooie huid, zonder problemen, voel je je beter en zekerder van jezelf. Met de bekende hannah bindweefselmassage stimuleer ik je huid en zorg ik voor verjonging en versteviging.

Het hannah stappenplan

We beginnen de behandeling met het meten van de huid. Hoe is de conditie van de huid en wat heeft de huid op dit moment nodig om in een zo goed mogelijke conditie te komen.

In elke behandeling onderga je de 5 stappen van hannah huidverzorging: Reinigen, Peelen, Stimuleren, Herstellen en Beschermen. Na de behandeling is de huidstructuur zichtbaar verbeterd, de huid heeft een mooie doorbloeding en ziet er stralend uit. Het effect van de behandeling houdt een paar dagen aan. Daarom is het belangrijk om met de juiste producten van hannah de huid thuis te verzorgen om een prachtig resultaat te bereiken en te behouden. Ik heb alle producten in huis zodat u meteen aan de slag kunt met een product-advies op maat.

hannah huidcoach westland

Wil jij ook een stralende huid?

Laat mij je begeleiden naar een mooie huid, zonder vervelende oneffenheden. Met een mooie huid voel je je zekerder van jezelf waardoor je daadwerkelijk beter in je vel zit.

AFSPRAAK MAKEN:
mail naar info@stapinjeleven.nl of bel met 06-51626191