Jacqueline van Wijk

Over mij

Mijn naam is Jacqueline van Wijk (1965). 

Rond mijn 35e jaar was ik een soort van vastgelopen. Ik was jong getrouwd, al vroeg moeder van twee kinderen en werkte al jaren op kantoor.

Op een dag stond ik in de supermarkt en ik hoefde alleen voor mezelf eten te kopen. Niemand van het gezin zou er ‘s-avonds zijn. Ik liep daar rond en dacht ineens: wat vind ík nou eigenlijk lekker? Na al die jaren van zorgen voor anderen kwam ik er op dat moment achter dat ik mezelf totaal was kwijtgeraakt. Ik deed altijd maar alles wat er van me werd verwacht, zoals het hoorde. Ik was vrouw van, moeder van, dochter van, zus van, secretaresse van, en ga zomaar door. Maar wie was IK nu eigenlijk!!!

En ineens was het daar. Het gevoel van: als ik niet iets ga leren ga ik dood! Ik wist niet waar het vandaan kwam. Ik stond er mee op en ik ging er mee naar bed. Het enige wat ik voelde was dat het in mezelf zat, niet in mijn huwelijk of zo en dat het geen cursus Spaans was die ik moest gaan volgen. Dit was het begin van mijn zoektocht. Eerst als schoonheidsspecialiste, toen als voetreflextherapeute en daarna het spirituele pad op. Dit is een hele bijzondere reis geweest van jaren, waarin ik vele bijzondere ervaringen heb gehad. Ook heb ik veel prachtige mensen mogen ontmoeten.

Jaren later begreep ik pas dat ik dus daadwerkelijk de roep van mijn ziel heb gevolgd. Het was onmogelijk om hier geen gehoor aan te geven. Nu na al die jaren begrijp ik dat het mijn missie is om coaching en les te geven, om mensen bewust te maken. Ik leef nu vanuit mijn missie en voel hoe blij ik hier van word. Hoe de mensen op mij reageren als ze bij me een training komen volgen of de reactie na een sessie die ze gevolgd hebben bij me.

Ik weet zeker dat veel mensen dit herkennen. Dat vage gevoel van is dit het nou, wil ik dit nu doen mijn hele leven, of zelfs lichamelijke klachten krijgen door dit gevoel totaal te negeren. Ik geloof echt dat we gemaakt zijn om te leven vanuit onze talenten. Waar ben jij nou echt goed in? Als je kan leven vanuit je talenten, je passie, je ware ik, dan kan je hier werkelijk vreugde uit halen. Ik geloof dat deze vreugde erg belangrijk is, want dan loop je als het ware op jouw pad! Alsof alles samen komt…..

Heb jij ook het gevoel dat je een beetje hulp kan gebruiken?  Bel 06-51626191 of mail info@stapinjeleven.nl

Ik help je graag een stap verder in je leven….

Jacqueline van Wijk