Jacqueline van Wijk – coach op alle fronten van jouw leven

Rond mijn 35e jaar was ik een soort van vastgelopen. Ik was al jong getrouwd, al vroeg moeder van 2 kinderen, werkte al jaren op kantoor..

Op een dag stond ik in de supermarkt en iedereen van het gezin zou er niet zijn die avond. Ik moest dus alleen voor mezelf eten kopen. Ik liep daar rond en dacht ineens: wat vind ík nou eigenlijk lekker? Na al die jaren van zorgen voor anderen kwam ik er op dat moment achter dat ik mezelf totaal was kwijtgeraakt. Ik deed altijd maar alles wat er van me werd verwacht, zoals het hoorde. Ik was vrouw van, moeder van, dochter van, zus van, secretaresse van, en ga zomaar door. Maar wie was ik nu eigenlijk!!!

En ineens was het daar. Het gevoel van: Als ik niet iets ga leren ga ik dood! Ik wist niet waar het vandaan kwam. Ik stond er mee op en ik ging er mee naar bed. Het enige wat ik voelde was dat het in mezelf zat, niet in mijn huwelijk of zo en dat het geen cursus Spaans was wat ik moest gaan leren. Dit is het begin geweest van mijn zoektocht. Eerst als schoonheidsspecialiste, toen als voetreflextherapeute en daarna het spirituele pad op.

Jaren later begreep ik pas dat ik dus daadwerkelijk de roep van mijn ziel heb gevolgd. Het was onmogelijk om hier geen gehoor aan te geven. Nu na al die jaren begrijp ik dat het mijn missie is om coaching en les te geven, om mensen bewust te maken. Ik leef nu vanuit mijn missie en voel hoe blij ik hier van word. Hoe de mensen op mij reageren als ze bij me een training komen volgen of de reactie na een sessie die ze gevolgd hebben bij me.

Ik weet zeker dat veel mensen dit herkennen. Dat vage gevoel van is dit het nou, wil ik dit nu doen mijn hele leven, of zelfs lichamelijke klachten krijgen door dit gevoel totaal te negeren. Ik geloof echt dat we gemaakt zijn om te leven vanuit onze talenten. Waar ben jij nou echt goed in? Als je kan leven vanuit je talenten, je passie, je ware ik, dan kan je hier werkelijk vreugde uit halen. Ik geloof dat deze vreugde erg belangrijk is, want dan loop je als het ware op jouw pad! Alsof alles samen komt…..

Toen ik zelf de training Levensinitiaties had gevolgd voelde ik direct dat dit een geweldige tool is om mensen te kunnen bereiken. Ik wilde dat ik deze cursus aangereikt had gekregen in die moeilijke periode. Ik gun iedereen deze prachtige training in Bewustwording waarin je zo mooi aangereikt krijgt hoe je kan leven vanuit jouw talenten. En nog veel meer dan dit…..

Heb jij ook het gevoel dat je een beetje hulp kan gebruiken?  Bel 06-51626191 of mail info@stapinjeleven.nl
Ik help je graag een stap verder in je leven….

Ik ben met Stap in je Leven lid van Bewust Westland

https://www.bewustwestland.nl/

Als coach begeleid ik mensen die op enige manier vastlopen in hun leven. Dit doe ik via mijn prachtige training in Bewustwording. Ook ben ik docente bij Centrum Sensibel in Capelle a/d IJssel.  Mijn wens is dat ik veel mensen mag begeleiden op hun weg naar bewustwording.  Het leven overkomt je niet, je kan er actief aan deelnemen. Je kan het verschil maken in de wereld, stralende mensen maken een stralende wereld….

Jacqueline is CRKBO geregistreerd docent. Dit is een kwaliteitscode voor docenten.

Stap in je leven

Neem contact op

Wil je je inschrijven voor een training of heb je vragen? Vul onderstaand formulier in.

Neem contact op

  Ja, verwerk mijn gegevens

  Martin Luther Kingstraat 16
  2694 AE 's-Gravenzande 
  info@stapinjeleven.nl
  06-51626191 

  KvK: 27267772