LICHAAMSGERICHT COACHING

Lichaamsgericht coachen, ook wel (energetisch) lichaamswerk, is erop gericht om fysieke spanningen en blokkades op te sporen en op te heffen, zodat je je weer vrijer voelt in je lijf, de natuurlijke levensenergie weer kan stromen en je je weer energieker voelt.

WAT WIL JE LICHAAM JOU VERTELLEN?

Als jij lichamelijke klachten of ziektes ervaart, dan geeft dat aan dat er een blokkade in je lichaam aanwezig is. Een blokkade die kan ontstaan door van alles wat je in je leven hebt meegemaakt. Vaak zijn wij ons totaal niet bewust van deze blokkades. Deze kunnen ontstaan zijn in onze kinderjaren, vanuit overerving van onze ouders of voorouders, misschien overgenomen door iemand anders of zelfs vanuit vorige levens. Door middel van spiertesten gaan we via jouw onbewuste op zoek naar de oorzaak van jouw klachten. Op onbewust niveau weet jij precies wat de oorzaak is van jouw klacht. Door op zoek te gaan naar de oorzaak, deze te herkennen en te behandelen, ben jij in staat om de blokkades los te laten. Hierdoor kunnen de klachten als vanzelf oplossen. 

ALLES IS ENERGIE

Door energetisch lichaamswerk maken wij samen contact met een blokkade en creëren wij de mogelijkheid tot dieper inzicht. Daardoor kan vastgezette energie doorvoelt worden en (traumatische) ervaringen worden verwerkt. Het maakt vastgezette energie los, blokkades heffen zich op en energie kan vrij stromen waardoor jij je vrijer gaat voelen.

Gratis intake

We gaan samen kijken of ik degene ben die jou verder kan helpen

Een behandeling duurt ongeveer 1,5 uur. De kosten per behandeling zijn 85 euro.