Kruidenstempelmassage

1 Videos

KRUIDENSTEMPEL MASSAGE

Deze massage is geschikt voor iedereen. Of je nou op zoek bent naar totale ontspanning of naar verlichting bij lichamelijke klachten. Deze massage is geweldig voor allebei. 

De warme kruidenstempels laten je energie weer stromen. Het is een bijzondere massage waarbij het lichaam door de kruidenstempels wordt bewerkt en gemasseerd wordt met warme olie. Het is een Oosterse en Westerse massage in één! De werking van de kruiden trekt diep in de huid en werkt een aantal dagen door.

De Thaise kruidenstempels bevatten o.a. Borneol & Camphor, Citroengras, Tumeric en Kaffir Limoen en hebben een reinigend, ontstekingsremmend en kalmerend effect. Het is een heerlijke ontspannende massage, balanceert en brengt o.a. verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma, fibromyalgie, jicht en spierdystrofie.

DE BEHANDELING

De stempels worden opgewarmd en vochtig gemaakt in een stoompan.

Met deze heerlijk warme kruidenstempels behandel ik je rug en je schouders. De kruiden dringen diep door de poriën van de huid. 
De aangename geur van de kruidenstempels ontspannen de geest en verhogen het wellness effect. Het warmte-effect van de Thaise kruidenstempels heeft ook een ontspannend effect op geblokkeerde spieren en beïnvloedt de doorbloeding, de stofwisseling en de onderliggende weefsels zoals de organen.

Hierna volgt een ontspannende Thaise oliemassage van de rug met warme olie. Door de massage verdwijnen alle spanningen. De laatste resten spanning vloeien weg bij de hoofdmassage, gecombineerd met Reiki. De behandeling wordt afgesloten met een oliemassage van de voeten en onderbenen. De totale massage duurt ongeveer een uur.

RESULTAAT VAN DE MASSAGE

De massage bevordert het afvoeren van afvalstoffen bij verzuring van het lichaam, bij afvallen, vasthouden van vocht en brengt verlichting bij pijnklachten. Het heeft een reinigend effect op de organen en werkt aderwandverstevigend. Preventief voor een gezond lichaam. Door middel van deze massage komen onderliggende blokkades vrij en gaat de energie weer stromen.

PURE ONTSPANNING!

Wil jij deze massage ervaren? Neem snel contact met mij op voor een afspraak.