HUMAN DESIGN Westland

De blauwdruk van jouw leven!

Een paar jaar geleden kwam ik in contact met Human Design. Dit was voor mij letterlijk levensveranderend. Ik snapte ineens waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe. Waarom ik me altijd anders voel en niet gewoon mee kan doen met de rest. Dingen die me irriteerden van mezelf. Ik snapte mezelf gewoon soms niet.  Alle puzzelstukjes vielen op zijn plek. Ik leerde als het ware omgaan met mijzelf. Hierdoor is mijn leven makkelijker geworden, heb ik meer compassie naar mezelf toe. Ik eis gewoon veel minder van mezelf, als Projector zijnde. 

Ik wil jou heel graag laten kennismaken met Human Design, zodat je jezelf ook beter leert kennen en jezelf gaat snappen. 

Zullen we samen op zoek gaan naar JOU?

Wat is Human Design?

Human Design is een systeem dat elementen van astrologie, de I Tjing, Kabbalah en het chakra-systeem combineert met moderne wetenschap, kwantumfysica en genetica. Het is een tool die jou kan helpen om je unieke aard, krachten en uitdagingen te begrijpen, zodat je je leven kunt afstemmen op jouw ware aard. Als je in staat bent te leven volgens jouw design wordt jouw leven moeitelozer en makkelijker.

Jij bent Uniek

Vaak pas je je aan om te passen in het leven dat van je verwacht wordt. We willen allemaal een goede baan, een mooi huis, een druk sociaal leven, op de hoogte zijn van wat er in de wereld gebeurt, veel op vakantie, een goede moeder of vader zijn (-en nog veel meer-). We passen ons aan, omdat we bang zijn om anders te zijn of simpelweg omdat we niet beter weten. Als je je eigen design snapt dan weet je dat je uniek bent en mag je daar naar gaan leven..

Jouw speciale rol in de wereld

Human Design gaat er vanuit dat ieder mens uniek is en dat iedereen op de wereld zijn eigen rol heeft. Dit wordt dus bepaald op het moment van geboorte. Als je een andere rol speelt dan je eigen unieke rol ervaar je meer weerstand in je leven. Het kost gewoon meer moeite en energie. 

Dus…wil  jij meer rust ervaren, meer balans, flow, plezier en energie? Stap in Human Design!

Zo ziet mijn chart eruit. Iedere chart is natuurlijk uniek. Om je chart te berekenen heb ik de volgende gegevens van je nodig:

Een Human Design Reading

Ik bereken jouw Human Design en je ontvangt een persoonlijke readingsessie onder het genot van een kopje koffie of thee. Deze sessie duurt ongeveer 90 minuten. Je persoonlijke rapport ontvang je bij de reading. 

Deze reading is bij mij in ‘s-Gravenzande. 

In overleg kunnen we de reading ook via een Zoom sessie doen.

Persoonlijke reading inclusief rapport: 

€ 144,00