Mooi van binnen, mooi van buiten

Als hannah huidcoach begeleid ik jou naar een mooie, stralende huid. Samen kijken we naar wat jouw huid nodig heeft. Met een mooie huid, zonder problemen, voel je je beter en zekerder van jezelf..

Het hannah stappenplan

We beginnen de behandeling met het meten van de huid. Hoe is de conditie van de huid en wat heeft de huid op dit moment nodig om in een zo goed mogelijke conditie te komen.

In elke behandeling onderga je de 5 stappen van hannah huidverzorging: Reinigen, Peelen, Stimuleren, Herstellen en Beschermen. Na de behandeling is de huidstructuur zichtbaar verbeterd, de huid heeft een mooie doorbloeding en ziet er stralend uit. Het effect van de behandeling houdt een paar dagen aan. Daarom is het belangrijk om met de juiste producten van hannah de huid thuis te verzorgen om een prachtig resultaat te bereiken en te behouden. Ik heb alle producten in huis zodat u meteen aan de slag kunt met een product-advies op maat.

Wil jij ook een stralende huid?

Laat mij je begeleiden naar een mooie huid, zonder vervelende oneffenheden. Met een mooie huid voel je je zekerder van jezelf waardoor je daadwerkelijk beter in je vel zit.

AFSPRAAK MAKEN:
mail naar info@stapinjeleven.nl of bel met 06-51626191

hannah bindweefselmassage

Bij mij in de salon kun je terecht voor de bekende hannah bindweefselmassage. Deze massage zorg er voor dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie intensief verbetert. De massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannen massage!

AFSPRAAK MAKEN:
mail naar info@stapinjeleven.nl of bel met 06-51626191