hannah HUIDCOACH

SCHOONHEIDSSPECIALISTE WESTLAND

Als schoonheidsspecialiste heb ik besloten om te werken met de producten van hannah. Opgeleid als hannah huidcoach begeleid ik jou naar een mooie, stralende huid. Samen kijken we naar wat jouw huid nodig heeft. Met een mooie huid, zonder problemen, voel je je beter en zekerder van jezelf. Met de bekende hannah bindweefselmassage stimuleer ik je huid en zorg ik voor verjonging en versteviging.

MOOI VAN BINNEN, MOOI VAN BUITEN!

Zichtbaar huidverbeterende resultaten met de hannah bindweefselmassages!

Een bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verbeteren van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid beter in staat om voedingsstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de hannah bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor de huidconditie geoptimaliseerd.

BINDWEEFSELMASSAGE

Door thuis de producten van hannah te gebruiken en door regelmatige behandelingen in mijn salon kunnen we jouw huid samen in topconditie brengen en houden. We werken samen om ervoor te zorgen dat je er stralend uitziet!!