Preventie werkt! Het voorkomt klachten.

Je weet dat gezond eten en een gezonde leefstijl bijdraagt aan het voorkomen van ziekten. Wat je vaak niet weet is dat Voetreflextherapie ook bijdraagt aan een gezondere leefstijl. Door preventief deze massage te ondergaan geef je je lichaam een enorme boost. Het immuunsysteem wordt versterkt en je voelt je fitter en vitaler.

Zeker in deze tijd is het belangrijk om aandacht te besteden aan het preventief werken aan gezondheid. Hoe voorkom ik dat ik ziek word? We zoeken vaak de oplossing buiten ons zelf om weer beter te worden. We gebruiken veel medicijnen en bezoeken veel de dokter. Maar je mag er van uit gaan dat wij beschikken over een geweldig immuunsysteem. Alleen is dit systeem vaak verzwakt door bijv. stress, angst, verdriet, verkeerde voeding of teveel medicijnen.

voetreflextherapie Westland

Voel je fitter en vitaler.

In China wordt voetreflextherapie ingezet om ziektes te voorkomen. Ziekte of klachten worden hier gezien als blokkades. Als je energie vrijelijk kan stromen door je meridianen (energiebanen) ben je vrij van klachten en ziekten. Door allerlei gebeurtenissen in je leven kunnen er blokkades ontstaan en hieruit kunnen zich klachten of ziekten manifesteren. Door regelmatig een behandeling te ondergaan voorkom je het ontstaan van blokkades.

AFSPRAAK MAKEN:

mail naar info@stapinjeleven.nl of bel met 06-51626191