Het Levenspad Coachingsprogramma

* een gids voor persoonlijke transformatie

Jij bent niet voor niets hier op de aarde. Jij hebt een ziels-missie. Het is tijd om te weten WIE JIJ BENT en om jouw wijsheid, liefde en licht met de wereld te delen.

Het is tijd om te gaan stralen… De wereld heeft jou nodig!

WIE BEN JIJ?

Ben je klaar met het altijd aanpassen aan de wereld om jou heen? Heb je ook het gevoel dat je jezelf bent kwijtgeraakt? Vind je het moeilijk om te kunnen genieten? Misschien ben je niet meer in staat om je te kunnen ontspannen. Vraag je je soms af: Wie ben ik nu eigenlijk?

Ik geloof dat iedereen de kracht heeft om zijn of haar leven ten volle te leven en de wereld op zijn/haar eigen unieke manier te beïnvloeden. Dat ook jij je licht mag laten schijnen in plaats van een waakvlammetje te blijven. Dit zodat jij je missie kunt leven en een verandering voor de wereld kunt zijn…

Het Levenspad Coachingsprogramma

Ik werk met het Levenspad-Coachingsprogramma, waarin ik je begeleid op een reis van zelfontdekking en zelfherkenning. In de hectiek van het dagelijkse leven is het gemakkelijk om jezelf te verliezen en het contact met je ware essentie kwijt te raken. Dit programma is ontworpen om je te helpen jezelf opnieuw te vinden, je innerlijke kracht te herstellen en een leven te leiden dat in lijn is met wie je werkelijk bent.

Wat levert deze coaching je op:

Hoe gaan we aan de slag?

Mijn coachingsessies zijn iedere keer verschillend. Ik kijk per keer wat er nodig is, ik werk vanuit mijn gevoel. Het hogere doel van mijn coaching is spirituele groei, het verhogen van jouw bewustzijn en je handvatten bieden zodat je leven makkelijker en leuker wordt. Ik leer je snappen hoe het werkt in de wereld. De methodes die ik gebruik zijn gebaseerd op de training Levensinitiaties van Bonnie Bessem (deze training heb ik jarenlang gegeven), mijn spirituele opleiding bij Centrum Sensibel (waar ik ook les geef), healing, reading, tarot, Human Design, spiertesten, EFT en voetreflextherapie. Ik bezit een schat aan kennis vanuit de opleidingen en trainingen die ik gevolgd heb in mijn eigen zoektocht.

Losse Coachingsessie

125,-
  • Een sessie van ongeveer 2 uur.
  • Persoonlijke aandacht voor jouw vragen en jouw situatie.
  • Handvatten, tips & tools om toe te passen in jouw leven.
  • Na de sessie ben je je bewust van je valkuilen, je staat steviger in je schoenen en snapt jezelf beter.

Coachingstraject

625,-
  • Gratis kennismakingsgesprek.
  • Zes coachingsessies van 2 uur op afgesproken tijden.
  • We gaan aan de slag met alles waar je tegenaan loopt in je leven en ontvangt tips& tools om dagelijks toe te kunnen passen.
  • In de laatste sessie ontvang je een energetische voetreflexmassage om het geleerde te integreren en te balanceren.
  • Na dit traject snap je hoe het werkt in het leven. Je voelt je krachtig en bent veerkrachtig. Enthousiast stap je in de rest van je leven!
meest krachtig

Losse coachingsessie

Een coachingsessie kan helpen om helderheid te krijgen over bepaalde aspecten van je leven, carrière, doelen of persoonlijke ontwikkeling. Door vragen te stellen, te luisteren en te reflecteren, kan ik je nieuwe perspectieven bieden en je helpen om inzicht te krijgen in uitdagingen of problemen in je leven.

Om echt te kunnen bereiken wat je graag wilt, kan je hierna instappen in een coachingstraject. Dit bepaal je natuurlijk helemaal zelf.

Een coachingstraject

Een coachingstraject biedt een gestructureerde aanpak om specifieke vaardigheden of gedragingen te verbeteren. Het kan je helpen om nieuwe manieren van denken, handelen en reageren te ontdekken. Dit leidt tot positieve veranderingen in verschillende aspecten van je leven.

Je krijgt meer inzicht in jezelf om te snappen waarom je doet zoals je doet. Waarom je reageert op bepaalde situaties en het effect hiervan op jouw leven.

We gaan samen werken aan je mindset, het vergroten van je bewustzijn en ervoor zorgen dat je anders kunt gaan denken en gaat reageren op situaties. Je krijgt gaandeweg allerlei inzichten en handvatten die je op alle aspecten in je leven kunt toepassen.

Natuurlijk is het de bedoeling dat je de stappen zelf gaat zetten. Ik kan niet de veranderingen in jouw leven toepassen. Ik ben er om jou te begeleiden, maar jij moet bereid zijn om de oefeningen en tips, tricks en handvatten toe te passen in je leven. 

Na het traject is het mogelijk om te verlengen, follow-up sessies of een voetreflexbehandeling te boeken. s